top of page

Hey jij,
van harte welkom!

Laten we even kennismaken...

 

Ik kom oorspronkelijk uit Hamme, een groen dorp op de grens van het Waasland en de Denderstreek. In 2020 vond ik de liefde in de Vlaamse Ardennen en besloot ik hier te settelen.

 

Persoonlijke ontwikkeling speelt al meer dan 10 jaar een grote rol in mijn leven. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

 

Tevens kom ik uit een creatieve familie waar altijd wel een vorm van kunst aanwezig is. Op mijn 18 koos ik voor een opleiding fotografie, maar die maakte ik net niet af omdat ik toen zelf door een moeilijke periode ging. Aanvankelijk was dit best spannende info om met jou te delen, maar ik weet uit ervaring dat iedereen zijn rugzakje heeft. En dat is helemaal oké.

 

Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en de mens bleef stevig aan mij knagen dus ging ik mijn oude dromen achterna. Op mijn eigen tempo begon ik een heleboel opleidingen, kocht tal van boeken, werkte samen met collega's, etc.

 

Als snel bleek dat het coachen in mijn bloed zat en dat dat de richting was die ik zou inslaan.

 

Zo gezegd, zo gedaan!

DSC_2997.jpg

Dit is mijn verhaal. Waar sta jij momenteel in het jouwe?

Schermafbeelding 2022-12-11 om 18.10.19.png

Wat is coaching nu precies?

Coaching is volgens mij geen hulpverlening, maar een hands-on samenwerking.

Ik zal voor jou een veilige plek creëren waar we samen werken aan jouw vraag. Tijdens onze sessies ben jij de expert van jouw verhaal, terwijl ik als coach de expert van het proces ben. Het is mijn taak om jou stap voor stap te begeleiden naar de antwoorden die je zoekt.

 

Ik zal niet met adviezen en oplossingen smijten, want als coach sta ik volledig ten dienste van jouw groeiproces. Adviezen en oplossingen worden vaak als een snelle oplossing gezien, maar deze staan jouw groeiproces in de weg.

 

In plaats daarvan zullen we samen op zoek gaan naar de werkvormen die jouw groeiproces stimuleren. We vergroten het bewustzijn, brengen nieuwe perspectieven in kaart en zorgen voor een blijvende transformatie.

 

Mijn creativiteit neem ik mee in mijn coach-stijl. Met mijn specialisatie Creatief-Fysiek Coachen, breng ik jou zonder veel woorden letterlijk en figuurlijk in beweging (hiervoor heb je geen ervaring nodig!).

Opleidingen en Certificaten

Wat is Integrale coaching nu juist? Integrale coaching is een vorm van coaching die zich niet beperkt tot één thema en werkwijze. Tijdens mijn opleidingen kwam ik met verschillende thema's, werkvormen en stromingen van coaching in aanraking.
Jij en ik ontdekken samen welke het beste bij jou past.

​Een aantal van de opleidingen die ik reeds volgde:

  • YourCoach BVBA - Integrale Coaching Essentials

  • YourCoach BVBA - Integrale Coaching Professional (ICF Certified on PCC level)

  • YourCoach BVBA - Creatief-Fysiek Coachen (Specialisatie)

  • YourCoach BVBA - Workshop Assertiviteit en Grenzen

  • YourCoach BVBA - ICF Core Competencies

  • CVA - Relatiecoach (2022-2023)

  • CVA - Singlecoach

  • CVA - Sekscounselor

Lees meer over de ICF kerncompententies.

Getuigenissen
bottom of page