top of page

Contact

rosanne.derechter@gmail.com

+32 471 28 83 05 (Bij voorkeur Whatsapp)

Voordries 51

9860 Oosterzele

België

Verstuurd! Tot snel!

 • Kan ik een afbeelding, video of gif aan mijn vragen toevoegen?
  Ja. Om media toe te voegen moet je de volgende stappen volgen: Ga naar de instellingen van de app Klik op 'Vragen beheren' Maak of selecteer de vraag waar je media aan toe wilt voegen Bij het bewerken van je antwoord klik je op de video, afbeelding of het GIF-pictogram Voeg media vanuit je bibliotheek toe en klik op 'Opslaan'.
 • Is de praktijkruimte toegankelijk voor personen met een handicap?
  Neen, helaas niet. De huidige praktijkruimte bevind zich op de tweede verdieping en is enkel bereikbaar via trappen. Tip: Ik bied ook online coaching aan.
 • Hoe voeg ik een nieuwe vraag en antwoord toe?
  Volg de volgende stappen om nieuwe veelgestelde vragen toe te voegen: Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik vanaf het dashboard van je site op 'Vraag toevoegen' en voeg een nieuwe vraag en antwoord toe Elke nieuwe vraag moet aan een categorie worden toegewezen Klik vervolgens op 'Opslaan' en daarna op 'Publiceren'. Je kunt je vragen en antwoorden altijd aanpassen, de volgorde wijzigen en andere categorieën selecteren.
 • Hoe kan ik de titel bewerken of verwijderen?
  Je kunt de titel van de veelgestelde vragen aanpassen in de indelingen. Wanneer je de titel niet wilt weergeven, kun je deze eenvoudig uitschakelen onder 'Informatie'.
 • Waar moet ik rekening mee houden na een sessie?
  Je kan twee dingen verwachten na een sessie... Eerst en vooral raad ik je aan om wat tijd voor jezelf te nemen na de sessie. Zowel je lichaam als geest hebben hard gewerkt en hebben deze tijd nodig om alles te kunnen verwerken. Misschien komen er plots nieuwe inzichten of ideeën tevoorschijn, misschien zijn er nog een aantal emoties die je aandacht vragen,... Hou dus een uurtje vrij na je sessie. Het is ook mogelijk dat ik een aantal dagen na onze sessie nog eens pols hoe het nu met je is en hoe ons gesprek geland is. Deze communicatie zal via mail gebeuren. Opmerking: Ik doe dit niet altijd en je bent vrij hier al dan niet op te antwoorden.
 • Hoe bereid ik me voor op een eerste sessie?
  Het is aangewezen op voorhand goed na te denken over wat je precies wil bereiken met je coaching traject. Op deze manier is het makkelijker om doelgericht te gaan werken en snel resultaat te boeken. Hoe doe je dat? Ik raad iedereen die voor een eerste keer bij mij komt aan een tijdsdocument te maken. Dit is een document (bij voorkeur handgeschreven) waarin je alles opschrijft wat er momenteel speelt. Zowel wat er niet goed gaat als wat er wel goed gaat. Dit mag je zo beknopt of uitgebreid doen als je zelf wil. Reality check ✔ Dit document schept meteen een indruk van de impact dat het probleem momenteel heeft op je leven. Bovendien kan het later opnieuw gebruikt worden als reality check, om terug te blikken naar hoe het was toen je met het traject begon.
 • Wat als blijkt dat mijn thema niet bij een coachende aanpak past?
  Soms is de grens tussen coaching- en therapiethema's erg dun en dan kan het gebeuren dat ik je bij een bepaald thema niet kan helpen. Wat gebeurt er dan? Wanneer dit al van bij de boeking duidelijk is, neem ik meteen contact met je op. Ik zal de boeking annuleren en via mail uitleggen waarom. Wordt dit echter pas duidelijk tijdens de eerste sessie, dan zal ik met jou in gesprek gaan hierover. Wanneer blijkt dat ik je niet verder kan helpen zal ik je doorverwijzen.
bottom of page